måndag 31 oktober 2011

Irländsk afton på söndag!


Jag vill redan nu slå ett slag för vår Irländska afton nu på söndag!!

Mer information om vad som händer kommer under veckan :)

söndag 30 oktober 2011

Det var körigt igår!

Igår kväll var det full fart på SL! Fride hade Halloween-fest (som jag tyvärr missade helt), det var fest på Grodan och så fick jag några gruppnotisar om events också. Hur väljer man då???

Växlande dekorer...
Oliver Elton - sjöng många sånger med Susan Boyle

For your eyes only

Jag började en halvtimme på Grodan, för jag ville höra Ikaros DJ:a, det var ett tag sedan. Snabbt hem för klädbyte (kunde ju inte gå på konsert med blodig klänning och ett drottning-huvud i handen), för att bege mig till Theatre on The Hill och deras "The Irresistable Oli Show - ♩♪♫♬- a musical review of song and dance - ♩♪♫♬". En helt fantastisk föreställning som tillfredsställde både hörsel och syn!!!

Love for sale

Och La Grande Finale med steppdans

Där även publiken fick vara med efter inropningen :)

En snabbvisit igen på Grodan, där Ikaros precis hade loggat  ur streamen, men jag hann prata några ord med de som var kvar. Selma frågade om vi skulle på "Jaggpro", och efter en stund stack vi dit, Stella, Chaplin och jag. "Jaggpro" visade sig vara en helt suverän artist!! Jag blev förälskad i honom direkt!! Det var inte sista gången jag hörde honom. Jag var ju tvungen att lyssna klart på honom, så klockan passerade gott och väl två innan jag kom i säng.

Jaggpro McCann

Tur att vi gått tillbaka till vintertid idag!! :)

lördag 29 oktober 2011

Sunnanby

"Verksamheten" med meeroosar växer: "jag måste bara ha den sorten också, och den...", så nu har vi/jag växt ur vårt ställe där vi har djuren. Simmen är en breedable-vänlig sim så det är inga problem, jag har hyrt mark där nu i två års tid.


Men idag var det dags att expandera, hyrde en liten plätt till på simmen för det är hutlöst billigt där. Namnet på parceln blev "Sunnanby", efter huset som ni ser på bilden. Loan har bl.a. skrivit om huset i sin blogg, och det är verkligen ljuvligt! Vårt "hem" är ju på Connemara Hills så Sunnanby huserar just nu höns, katter och kaniner, på det här sättet har jag fått mer plats på den andra parceln där meeroosarna härjar omkring.

Resultatet blev helt acceptabelt tycker jag, lite halvvuxen terräng och det passar mig alldeles utmärkt :) Det är tydligt att jag ska ha TRE ställen i SL, för att jag ska känna mig nöjd..hmmm...Men men, det här är SL så här kan jag unna mig att ha det lite lyxigt.

måndag 24 oktober 2011

70-talsmusik och jag är...besegrad!


Skulle bara titta till meeroosarna, på parceln spelas det 70-talsmusik. "Jag ska bara lyssna på den här låten", tänkte jag. Efter en stund gav jag upp och satte mig i gungan för att lyssna ordentligt, njuta och bara frossa i gamla godingar. En av dem var den här :)

Säger bara: IBIZA...JOHN TRAVOLTA...mmm (passa på, en snabblektion i portugisiska)

söndag 23 oktober 2011

Skön avslutning på helgen

Jag har inte varit inne så mycket i helgen, utan ägnat mig åt RL. Därför var det skönt att komma in ikväll och bara umgås med bästaste vännerna Stella och Chap :)

Tack för en trevlig kväll, sov gott!!

måndag 17 oktober 2011

OKTOBERFESTEN i Second Norway

Jag var ju bara tvungen att gå på Oktoberfesten i Norge på lördagkvällen, Peppe och jag var i München under deras Oktoberfest men...kanske var vi där vid fel tillfälle, någon BOMPA-BOMPA-musik eller joddel hörde vi inte iaf.


MEN i Norge, där var det fullt ös!!! Riktigt härlig BOMPA-BOMPA och Joddling. En riktig höjdarkväll, som gjorde mig riktigt riktigt glad och sprallig i RL. Det mysigaste var att det kändes som att jag fick återuppleva Oktoberfesten i RL, i början av 90-talet.


DIE MANGARA som uppträdde var helt fantastiska, trevliga, roliga ja allt det där som ett band ska ha :)

TACK Loan, Lången och Mialinn för en fullpoängare!!!

Lugnt och städat som ni ser

Man kanske skulle smaka på ölen iaf..

Men skååål hörni!!

PROST!!!

Ein prosit!!! Ein prosit!!...

Och VEM kan ha smugit sig upp på scenen där??

Jahapp..det kunde man ju räkna ut...

Men man såg ju så bra härifrån :)

lördag 15 oktober 2011

Yadkin-festivalen fredag

Jag var på Yadkin-festivalen till och från under fredagkvällen.

Lyssnade på Lars Vegas som var en mycket trevlig och angenäm överraskning!! Har ju hört Lars Vegas Trio tidigare så detta var en helt ny upplevelse :)

DJ Apollon!!

Peppe och jag stack hem ett tag sedan, men vi lyssnade på Transistor-streamen hela tiden. Hörde ju bl.a. Ix's Schlager-timme som var superduper!! Det gjorde ju att Rultan blev på festhumör så vi stack till Grodan senare. Apollon tog över DJ:andet kl. 22, jättekul att se och höra dig igen Apollon!

Sjöfn, Kicki och Apollon på den berömda Bardisken

Full fart på Grodan förstås, men strax före midnatt tog sömnbehovet överhanden, och det var dags att säga godnatt till alla.

Idag fortsätter Festivalen, kolla in programmet HÄR!!

Som om inte det vore nog!! Norge har ju OKTOBERFESTEN ikväll också! Så fram med altarna så ni kan gå på båda :)) Mer om Oktoberfesten hittar du HÄR!!

fredag 14 oktober 2011

Mycket som händer idag och i helgen :)

Idag är det fredag igen, tack och lov säger jag!!

Den här fredagen har vi INGEN Meditation/Relax, för att inte krocka med invigningen av Gimle Mediacenter.


Ikväll startar ju Festivalen som vi väntat på så länge nu, Yadkin-festivalen, som du kan läsa mer om under fliken "Events" och HÄR. Och som sagt, kl. 19 ikväll börjar det.

Norge har Oktoberfest och mer om det kan du läsa HÄR.

Ett fullspäckat program under helgen med andra ord, själv får jag se hur mycket jag kommer att vara inne, det är mycket i RL som lockar och drar också...

torsdag 13 oktober 2011

Den här är såå bra!!

 Ha en bra dag alla, oavsett var ni är någonstans!!

onsdag 12 oktober 2011

En stunds paus

Skönt att logga in en stund och bara njuta av stillheten och skönheten på Connemara Hills :))


P.S. Glöm inte kolla fliken EVENTS.

söndag 9 oktober 2011

Yadkin-festivalen närmar sig :)

Knappt en vecka kvar till Yadkin-festivalen!!! Jippii!!



Nu börjar de sista bitarna i programmet falla på plats. Fortfarande kan det tillkomma någon.
Dagar, tider och platser för de olika eventen kommer att finnas på http://iendi.wordpress.com.
Programskyltar kommer att finnas placerade på flera ställen på Yadkin.
Tältplatsen kommer att öppnas för rezzning från torsdag kväll. Det finns tält och sovsäckar för utlåning för den som inte tar med eget.



Kolla under fliken "Events" för uppdateringar.

Club Black Cobra


Grabbarna var upptagna i RL, så Stella och jag bestämde oss för att göra något tillsammans på lördagkvällen, det var länge sedan vi gjorde något.


(stella.guardian): ska vi hitta på något?
(rultan.zeplin): jaa
(stella.guardian): känner du till några svartklubbar?
(stella.guardian): haha
(rultan.zeplin): nope haha
-------

(stella.guardian): vi får kolla sök
(rultan.zeplin): jaa
(rultan.zeplin): svartklubbar?
(rultan.zeplin): black clubs

Så blev det, vi sökte på "black clubs" och jag hittade ett ställe som verkade intressant: Club Black Cobra.
Stack iväg dit och kände direkt: JAAAA, skickade en TP till Stella och hon kände samma sak :) NE0 gjorde oss sällskap en liten stund också.

DJ Gee


Sisters in Crime IN ACTION!!

Toppenställe, bra musik och man kände sig välkommen. Lagom med prat i local men ändå så pass mycket så att det inte blev tråkigt. Dit tar jag mig gärna fler gånger :)

Kvällen avslutades en snabbis på Grodan, eftersom Stella hörde att Chaplin var där...på bardisken!!! Bäst att bevaka sina intressen :)

Här är han, den förtappade äkta maken Chap, längst till vänster. Det sades att Blanka körde ett hårt aerobics-pass med dem så det blev varmt...

TACK Stella gumman för en trevlig kväll!!

SLURL till Club Black Cobra

fredag 7 oktober 2011

Fredag

Peppe filmar och utbildar folk i helgen, så nu är man gräsänka. Självklart inleddes fredagen med meditation på Connemara Hills, TACK alla ni som kommer på våra stunder, mer TACK hittar ni från oss på Blankas blogg.

En snabbvisit till Grodan, men jag kände mig lite rastlös och stannade inte så länge där. Gick runt lite på Yadkin Valley och tittade, det gör fortfarande lite ont, men det går förstås över :)

Kvällen avslutades med en lång och trevlig pratstund med Selma på Kickis födelsedagsfest. Tack vare dig Selma så stannade jag längre än jag tänkt, jag är ju lite sparsam med den sociala samvaron just nu, men det var kul att prata med dig :))

Tack Selma för låten du önskade till mig!!

TACK Kicki för allt du hade ordnat på Kickis Brygga!! Jag vet hur du älskar att fixa och dona och ställa till kalas :) Troligen håller festen på fortfarande, och mingel-bilder antar jag att vi får se i SL-Hänt. STORT GRATTIS på din stora dag på måndag gumman!! Hoppas du får en riktigt trevlig fest i RL imorgon!! Kraaamis.

onsdag 5 oktober 2011

Dreamers

Tristan & Isolde - final 2Tristan & Isolde - final 1Vilken koreografi!All I have to do is dreamTristan & Isolde - love duetGene Kelly - släng dig i väggen :)
I'm singing in the rain - soo realI'm singing in the rainHe moved through the fairThe long black veilAs time goes byIf I were a rich man 2
If I were a rich man 1

Dreamers, a set on Flickr.

Vi var på föreställning på Theatre On The Hill i fredags. Helt fantastiskt!! Tack Loan för tipset :)